OP Ryhmä

Yritysasiakkaiden toimintaedellytyksiä tukemassa

Yritysten merkitys Suomen taloudelle on tärkeä ja OP haluaa olla mukana tukemassa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä. Yritysten palveluiden laaja-alainen kehittäminen on tärkeä osa OPn uutta strategiaa käytäntöön vievistä kehitysohjelmista. 

OP tarjoaa yritysasiakkaille monipuoliset pankki-, vakuutus- ja varallisuudenhoitopalvelut sekä terveys- ja hyvinvointipalvelut. Palvelut kattavat muun muassa rahoituksen, maksuliikenteen, kassanhallinnan, riskienhallinnan, henkilöstön hyvinvoinnin ja kansainvälistymisen. Asiakassuhteissa tavoitellaan pitkäjänteisyyttä ja monipuolisia kokonaisasiakkuuksia, ja ratkaisut räätälöidään asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi.

Yrityksen perustamiseen ja kasvun eri vaiheisiin liittyy monia erilaisia valintoja ja vaihtoehtoja. OP tukee yritystoimintaa sen kaikissa eri kehitysvaiheessa.

 

 

 

Vuonna 2016 yritysasiakkaille lanseerattiin lukuisia uusia palveluita, muun muassa yrittäjän arkea helpottavat digitaaliset palvelut OP-yritysmobiili ja Pivo Kassa. Lisäksi pk-yritysten rahoituksen saatavuutta lisättiin Euroopan investointirahaston (EIR) ja Suomen valtion kanssa solmituilla sopimuksilla.

Rahoittamalla pk-yrityksiä OP on tukemassa
tulevaisuuden talouskasvua ja työllisyyttä.
#OPVuosi2016

 

Kansainvälisen toiminnan tukena omat konttorit Baltiassa ja laaja kumppaniverkosto

OP tukee yritysten liiketoimintaa Suomessa ja ulkomailla kattavien ulkomaanpalveluiden ja luotettavan kumppaniverkoston avulla. Baltia on Suomen ohella OPn toinen kotimarkkina-alue, ja ryhmällä on omia konttoreita Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Baltian pankkitoiminta tarjoaa kattavat pankkipalvelut yritysasiakkaille. Vahinkovakuutuspalveluita Baltiassa puolestaan tarjoaa OPn omistama Seesam-vakuutusyhtiö.

Omien konttoreiden ohella kansainvälisiä palveluita rakennetaan yhdessä globaalin kumppaniverkoston kanssa. OP tekee yhteistyötä sellaisten ulkomaisten pankkien kanssa, joilla on vahva jalansija omilla markkinoillaan, paras asiantuntemus paikallisesta yritys- ja pankkitoiminnasta sekä parhaat mahdollisuudet tarjota kyseisille markkinoille sopivia palveluratkaisuja yritysasiakkaiden käyttöön. Yhteistyömuodot vaihtelevat maksujen välityksestä aina strategisiin kumppanuuksiin. Vahinkovakuutuspalveluissa OPlla on yhteistyökumppanina RSA, yksi maailman johtavista vahinkovakuuttajista, joka toimii verkostonsa kautta yli sadassa maassa.